Clean Pete naar Rotown

Ticketmaster

Folkpopduo Clean Pete blinkt uit met verhalende Nederlandstalige liedjes, opgeschikt met meerstemmige zang, cello en akoestische gitaar. Twee jaar geleden raakten we al enorm gecharmeerd van de tweelingzusjes Loes en Renée Wijnhoven, die destijds het voorprogramma van Emiliana Torrini verzorgden in de Maassilo. Nu gaat er eindelijk een eigen clubshow in Rotown komen.

Het door Anne Soldaat geproduceerde prachtdebuut Al Zeg Ik Het Zelf en opvolger Aan Het Licht zitten vol spitsvondige kwinkslagen, alledaagse reflecties en aangrijpende ontboezemingen. In zowel woord als klank leunen Loes en Renée het liefst op de kracht van pure eenvoud. Tussen de regels door creëert Clean Pete echter een indrukwekkende diepgang.

Clean Pete
Datum: zo 17 januari 2016
Zaal: Rotown
Zaal open: 15:00
Aanvang: 15:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek