De Dijk naar Doornroosje

Ticketmaster

Ruim 34 jaar na de oprichting van De Dijk zijn er maar weinig muziekminnende Nederlanders die deze band niet kennen. Net zoals hun fans zijn opgegroeid, is De Dijk geëvolueerd: van rammelende Nederpopband begin jaren tachtig tot de stomende rock- en soulmachine van nu. Sinds de oprichting in 1981 maakte De Dijk meer dan twintig albums, ontving zij alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek en werd er zo’n beetje overal gespeeld. De Nederlandstalige popformatie met grote hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ is een garantie voor een groot feest.

De Dijk
Datum: 20 mei
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.15
De kaartverkoop start vrijdag 4 december om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek