DeWolff naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster

In de acht jaar dat DeWolff bestaat, is ze inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste live bands van Nederland. In de tussentijd brachten ze vijf studio albums uit, een boek met een live DVD van de show op Lowlands en 1 mei j.l. verscheen er zelfs een live album. Op vrijdag 20 november presenteerde DeWolff ‘Sugar Moon’. Het is de eerste single, afkomstig van het aankomende album ‘Roux-Ga-Roux’ dat op 5 februari volgend jaar uitkomt.

DeWolff is het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland; eenvuurspuwende liefdesbaby van de grote Rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmischestraling uit de toekomst. DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel opzang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, eninmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands vanhet land. Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers. MaarDeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze ensnoeihard rockende jonge band met inmiddels 6 studioplaten en een liveplaat op zak.DeWolff live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie,grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit die anno 2016 uiterst zeldzaam is.

DeWolff
Datum: 31 Maart
Zaal: Nieuwe Nor
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek