Extra concert Coldplay in Amsterdam ArenA

Ticketmaster

Wegens de grote vraag naar kaarten geeft Coldplay een extra concert op vrijdag 24 juni in de Amsterdam ArenA. Het concert maakt deel uit van hun A Head Full OF Dreams Tour waarmee ze verschillende landen aandoen. Het concert van 23 juni in de Amsterdam ArenA raakte vanochtend binnen een mum van tijd uitverkocht.

Het is de eerste wereldtour van de band sinds de Mylo Xyloto tour uit 2011/ 2012 waar meer dan 3 miljoen fans verdeeld over 5 verschillende continenten op afkwamen. En het is hun eerste show in Latijns Amerika sinds 2010 met deze keer voor het eerst een optreden in Peru.

Het nieuwe album A Head Full Of Dreams, dat 4 december uitkomt, is de energieke opvolger van het breekbare Ghost Stories uit 2014 waarmee Coldplay hun zesde wereldwijde succes behaalde met een toppositie in de albumcharts. De band koos er destijds voor om niet te toeren maar om meteen weer de studio in te duiken.

Chris Martin zegt hierover: “I think that not going on tour with Ghost Stories was one of the best decisions we ever made, because it gave us such pent-up energy in the studio and completely reignited everyone’s desire to go around the world and play music. A Head Full Of Dreams was written as a record to be performed live. We can’t wait to do that.”

A Head Full Of Dreams is het zevende album van Coldplay. Eerder verscheen al de eerste single hiervan Adventures Of A Lifetime.

Coldplay
Datum: Vrijdag 24 juni
Zaal: Amsterdam ArenA
Aanvang: 19.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek