Jett Rebel naar Bibelot

Ticketmaster

Een nieuw jaar, een nieuwe tournee, een nieuwe Jett Rebel. In 2016 viert de muzikale alleskunner zijn 25e verjaardag en die mijlpaal wil hij luister bijzetten met het meest productieve jaar uit zijn leven. Heel veel nieuwe muziek, heel veel live spelen.

Te beginnen met: The Best Night Of Your Life Tour, een avond die helemaal in het teken zal staan van de puurheid van muziek. Verwacht het onverwachte, een artiest die grenzen op durft te zoeken, een live-band die bruggen kan slaan en een show die een eerbetoon zal zijn aan ECHTE muziek. Muziek met een randje, muziek met emotie, muziek met diepgang, muziek met… liefde. Niet voor niets won Jett Rebel dit jaar de Award voor Best Dutch Live Act. Adel verplicht, Jett Rebel heeft inmiddels 300 shows in binnen- en buitenland op zijn naam en hoewel geen optreden ooit hetzelfde is of zal zijn, biedt ook The Best Night Of Your Life Tour in elk geval 1 zekerheid: Maximum Rock’n Roll.

Jett Rebel
Datum: 27 februari
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek