Jett Rebel naar de Effenaar

Ticketmaster

Weet je nog? Die geweldige grote zaal show van hem in 2014? Gelukkig is Jett Rebel weer helemaal terug, en vanavond biedt hij je ‘The Best Night Of Your Life.’ Klinkt goed, toch?

Een nieuw jaar, een nieuwe tournee, een nieuwe Jett Rebel. In 2016 wordt Nederlands wonderkind Jelte Tuinstra alweer 25 jaar oud en die mijlpaal viert hij met heel veel nieuwe muziek en heel veel live optredens; waaronder een in Eindhoven. Vanavond staat volledig in het teken van muziek. Verwacht het onverwachte, een artiest die grenzen opzoekt en een live-band die bruggen slaat. Muziek met een randje, muziek met emotie, muziek met diepgang, muziek met… liefde. Jett Rebel won dit jaar niet voor niets de Award voor Best Dutch Live Act. Met ruim 300 shows in binnen- en buitenland op zijn naam, is Jett Rebel een waar podiumbeest geworden. Tijdens zijn ‘The Best Night Of Your Life Tour’ laat hij ons weer toe in zijn territorium en geeft hij je alvast één zekerheid: Maximum Rock’n Roll!

Jett Rebel
Datum: 20 februari
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Wo 02 dec `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek