Lucius naar de Melkweg

Ticketmaster

De New Yorkse indiepopband Lucius is anders dan de honderden andere New Yorkse indiepopbands. Dat heeft vooral te maken met de vocalen van de twee frontvrouwen, Jess Wolfe en Holly Laessig. Ze zingen alles samen, maar bijna nooit tweestemmig. Zo creëren ze één machtige zangstem, die de springerige, Vampire Weekend-achtige muziek van Lucius de spannende allure van een girlgroup uit de sixties geeft. Hun debuut ‘Wildewoman’ staat vol met perfect opgebouwde, poppy nummers die je ondanks de hoekige ritmes na één keer luisteren meezingt. De nieuwe single ‘Born Again Teen’ belooft veel goeds voor het album ‘Good Grief’, welke in maart uitkomt.

Lucius
Datum: 19 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start ma 7 dec

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek