Simple Plan naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

De Canadese rockband Simple Plan bestaat alweer een jaar of zestien, maar de leden dartelen nog steeds als jonge honden over het podium. Niet zo vreemd, want het is onmogelijk om op je plek te blijven staan bij de goed geoliede poppunksongs van dit vijftal. Ondanks de vrolijke muziek worden in de teksten echter vaak serieuze issues behandeld, zoals op hun doorbraakhit Welcome To My Life (2004), dat het lijflied werd van een generatie. Het nieuwe (vijfde) album van Simple Plan komt eraan en de eerste single I Don’t Wanna Go To Bed (samen met rapper Nelly) is meteen weer een schoolvoorbeeld van een ijzersterke popsong.

Simple Plan over deze tour en het nieuwe album: “We are really excited to announce the first tour in support of our new album “Taking One For The Team”, coming out on February 19th! These European Shows will be the first of many international tours that we’ll be announcing. We can’t wait for our fans to hear the new album and to be back on the road!”

Simple Plan
Datum: 18 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek