Troye Sivan

Ticketmaster

paradisoOp vrijdag 4 december bracht Troye Sivan zijn debuutalbum ‘Blue Neighbourhood’ uit. De Australische artiest, die vorig jaar in Nederland een hit scoorde met ‘Happy Little Pill’, levert met zijn debuut een album af vol innovatieve productie, hippe beats en moderne poëzie.  Op dinsdag 10 mei 2016 komt hij naar Paradiso. Voorverkoop start 11 december.

“It’s all autobiographical,” aldus Sivan. “It takes place in both the suburbs of Perth where I’ve grown up, which I consider to be my blue neighbourhood, but then also in this fast-paced, crazy, whirlwind life that I’m now living in hotel rooms and planes. And it takes place inside the mind of a 20-year-old kid. I wanted to make sure that youthfulness was there; I worked mostly with really, really young people on this record.”

‘Blue Neighbourhood’ werd eerder dit jaar voorafgegaan door het mini-album ‘Wild’. De EP kwam op nummer 1 in de Australische albumlijst en was een top 5-hit in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Daarnaast stond ‘Wild’ in 57 landen op nummer 1 bij iTunes. Volgende week verschijnt de derde video van de Blue Neighbourhood Trilogy. De eerste twee clips ‘Wild’ en ‘Fools’ zijn samen al meer dan negen miljoen keer bekeken.

 

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek