‘Dolly Dots speciaal voor Toppers in Concert 2016 bij elkaar’

Ticketmaster

Tussen 1979 en 1988 scoorde de Nederlandse meidengroep de Dolly Dots maar liefst 24 hits binnen en buiten Europa, waarvan 11 singles de top 10 in Nederland haalden! Met hits als o.a. ‘Tell It All About Boys’, ‘Radio’ en ‘Love Me Just a Little Bit More’ veroverden Angela, Anita, Esther, Patty, Angéla en Ria de harten van vele jongens en meisjes.

In 2007 kwam de groep voor drie daverende Reünieconcerten bij elkaar in een uitverkocht Ahoy. Na het overlijden van groepslid Ria Brieffies in 2009 stond de formatie nooit meer op het podium. Speciaal voor de concerten van Toppers in Concert 2016 komen ze nog één keer bij elkaar! Op en top jeugdsentiment bij de concertreeks Toppers in Concert 2016!

Maandag 14 december start de landelijke kaartverkoop maar voor de vaste bezoekers vindt er een speciale fanverkoop plaats. Op ZATERDAG 12 & ZONDAG 13 DECEMBER vanaf 09.00 uur worden deze fans in de gelegenheid gesteld als eerste toegangskaarten te reserveren!

VRIJDAG 13 MEI & ZATERDAG 14 MEI 2016 / AMSTERDAM ARENA
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek