Sexteto Milonguero naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Het uit Buenos Aires afkomstige Sexteto Milonguero speelt prachtige tangoklassiekers; muziek die in de beroemde salons van de Argentijnse tangohoofdstad nog steeds te beluisteren is. Daarmee probeert de groep zo dicht mogelijk bij de oorsprong te blijven. Sexteto Milonguero werd in 2007 opgericht met de simpele wens om een dansrepertoire te maken. De nadruk lag daarbij op de jaren 40 en het ontwikkelen van een eigen sound. De intentie erachter was het doorzetten van het succes van grote vergelijkbare bands en de populariteit van de tango behouden. Een optreden van dit toporkest staat dankzij de spetterende en levendige uitvoeringen altijd garant voor een groot feest.

Sexteto Milonguero
Datum: Zaterdag 4 juni
Aanvang: 20:30 uur
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek