Coasts naar Rotown

Ticketmaster

Toen Coasts twee jaar geleden bij ons op de planken stond, waren ze nog immer een goed bewaard geheim. Het zwoegen is nu voorbij, want sindsdien heeft de band uit Bristol getekend bij Warner, is de eerste grote hit (Oceans) een feit en staat er een debuutplaat in de planning. Oja, Coasts is dit jaar aardig wat festivalpodia afgereisd om een legioen aan nieuwe fans voor zich te winnen.

Glastonbury, Coachella, Reading, ze vielen allemaal als een blok voor de emotioneel beladen en exotisch voelende indiepopkrakers. Coasts maakt er ook geen geheim van grootse ambities na te streven en tot dusver lijkt deze missie goed geslaagd. In Engeland zijn ze al helemaal hét en vanavond zal Coasts ons eigen Rotown voor de tweede keer bestormen met hun euforische en zomerse stadionrockanthems. Hier wil je bij zijn!

Coasts
Datum: vr 11 maart 2016
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek