Complexity Fest naar Patronaat

Ticketmaster

Nederland is een nieuw metal festival rijker dat zich richt op de complexe, avontuurlijke kant van heavy muziek. De eerste editie is gepland op 5 maart 2016 in alle drie de zalen van Patronaat.

Onder andere tech-, death-, prog-, math- en djent-metal en core komen aan bod, waarbij virtuositeit en het betere beukwerk hand in hand gaan. Complexiteit uit zich hier niet alleen in het tentoonstellen van speltechniek, maar ook in onconventionele composities of een nieuw geluid.

De eerste namen die voor het festival worden aangekondigd zijn de Nederlandse tech/math metal meesters van TEXTURES, de Britse djent-rap sensatie HACKTIVIST, elektronisch metal project THE ALGORITHM, Franse prog metal band HYPNO5E (uit de hoek van GOJIRA), het creatieve DESTINY POTATO uit Servië met gitaarvirtuoos David Maxim Micic in de gelederen, conceptuele brute Britse metal band LOATHE, modern extreme metal van eigen bodem door DIVINE SINS, de hedendaagse NL mathcore groep MARY FIELDS en uit Haarlem de nieuwe progressive groove metal band HIBAKUSHA.

Complexity Fest
Datum: Zaterdag 05 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 18.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek