In de voorverkoop bij Metropool Hengelo

Ticketmaster

metropool13 februari 2016 The Dutch Queen Tribute
Vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band.
Live brengt deze gelegenheidsformatie genaamd The Dutch Queen Tribute een ode aan de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen.
The Dutch Queen Tribute speelt niet alleen de hits, maar ook het minder bekende materiaal. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen.

Merijn van Haren (Navarone) – Zang
Kees Lewiszong (Navarone)- Gitaar
Joost van Haaren  (Anneke van Giersbergen, Krezip) – Bas
Henk Jan Heuvelink (Marike Jager) – Toetsen
Bram van den Berg (Drive Like Maria, Krezip) – Drums

6 mei 2016 Def P 30 jaar in het vak + special guests
Def P maakt met 30xPi de cirkel rond
Schrijver, schilder en hiphoppionier Def P, natuurlijk bekend van Osdorp Posse en zijn werk met de Beatbusters en Bl3nder, zit binnenkort dertig jaar in het vak, waarvan 28 jaar Nederlandstalig. Om dit te vieren volgt er in 2016 een uitgebreide clubtour en een nieuw soloalbum onder de titel 30xPi. Dit album zal verschijnen in een gelimiteerde oplage op vinyl met handbeschilderde hoezen.

Def P komt niet alleen, maar wordt bijgestaan door een hele rits special guests, waaronderSpinal, DJ Daan en Das de Rijmmaniak. Verwacht een avondlang Nederhop in je smoel, en gezien de dikke line-up zullen ook de Onderhonden en Osdorp Posse fans aan hun trekken komen.

Voorverkoop is donderdag gestart.

11 november 2016 Level 42
Voorverkoop start vrijdag 18 december om 09:30 uur!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek