Level 42 naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Level 42 is een Britse jazzfunkgroep rond de superbassist Mark King die wereldberoemd werd met zijn virtuoze slaptechniek. In de jaren tachtig scoorde de band wereldhits met nummers als ‘Love Games’, ‘Lessons In Love’ en ‘Running In The Family’. Wereldwijd verkocht Level 42 meer dan 30 miljoen albums.

Inmiddels is de band al 35 jaar een van de meest succesvolle Britse bands en speelt menig uitverkochte zaal helemaal plat. De bezetting van Level 42 is vaak gewisseld maar frontman en bandleider is altijd Mark King gebleven, die met zijn onderscheidende basgitaarsound de band draagt. Level 42 is Britse Jazz Funk op het hoogste niveau!

Level 42
Datum: Dinsdag 1 november
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.30 uur
De kaartverkoop start vrijdag 18 december om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek