Lucky Fonz III naar V11

Ticketmaster

Dat Lucky Fonz III een innemende performer is die elk publiek in kan pakken, hoeven we gelukkig niet voor de zoveelste keer te onderstrepen. Net zo goed kunnen wij ons vinden in het gegeven dat Otto Wichers veel meer is dan slechts die troubadour met zijn akoestische gitaar. Op 5 februari is Lucky Fonz III terug met In Je Nakie, een nieuw Nederlandstalig album waarin hij zo’n beetje ieder genre doorkruist: van smartlappen tot hip-hop, (natuurlijk) zijn gepatenteerde Nederfolkliedjes, maar ook elektronische stijlen als drum ’n bass en happy hardcore (!).

Het resultaat is fris, brutaal, eerlijk, bitterzoet en presenteert een Lucky Fonz III zoals je hem nog nooit eerder hebt gehoord. Op de rode boot zal Lucky Fonz een avond vol grappige anekdotes, poëzie, ongeveinsde pracht verzorgen… plus en af en toe een koddig dansje erbij!

Lucky Fonz III
Datum: vr 22 april 2016
Zaal: V11, Rotterdam
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek