Madnes Pre-Party in de Melkweg

Ticketmaster

Om vast in de stemming te komen voor de 9e editie van het jaarlijkse MadNes festival op waddeneiland Ameland, organiseert het festival wederom een pre-party in de Melkweg. Het wordt weer een dikke avond met niemand minder dan het eerste Nederlandse optreden van de swingende Spanjaarden Oques Grasses, de zeven energieke zigeuners L’Chaim met knallende balkan, een spacende mix van 60’s rocksteady sounds, 70’s roots en 80’s wicked dancehall van General Jabbah, Nederlandstalige hoempapunk in een akoestische setting van De Stokers, keihard swingen met DJ’s Ed Rock en Betty & Billie’s BeatBoutique en natuurlijk weer een idiote actie waarbij je een MadNes ticket kan winnen.

Madnes Pre-Party
Datum: 12 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek