Matt Schofield + The Implosions naar de Boerderij

Ticketmaster

De Britse bluesgitarist/zanger Matt Schofield wordt alom beschouwd als één van de meest getalenteerde en sensationele bluesgitaristen die de UK in de afgelopen decennia heeft voortgebracht. Hij werd reeds opgenomen in de Top 10 van Beste Britse Blues Gitaristen Allertijden, samen met iconen als Eric Clapton en Peter Green.

In 2010 werd Matt Schofield bekroond met de British Blues Award als ‘Blues Guitarist and Album of the year’. In 2011 kwam zijn nieuwste studioplaat “Anything But Time” uit, welke wereldwijd lovende recensies ontving. Matt speelde in Nederland onder meer op het hoofdpodium van North Sea Jazz 2011, trad op in de TV show “Vrije Geluiden” en komt op jaarlijkse basis naar ons land voor een clubtour waarbij na iedere terugkeer het publiek fors in aantallen toeneemt. Ook de VS blijkt Matt Schofield in haar armen gesloten te hebben. Met maandenlange tours en spetterende optredens op vele grote festivals in de Verenigde Staten op zak lijkt gitaarwonder Matt Schofield zijn naam als de absolute vaandeldrager van de Britse Blues keer op keer te onderstrepen. Het album ‘Far As I Can See’ (2014) laat horen waarom deze bluesgitarist zo succesvol is. De plaat wordt gekenmerkt door indrukwekkend gitaarwerk en gepassioneerde en rauwe zang.

Matt Schofield + The Implosions
Datum: woensdag 22 juni 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek