Megadeth naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Megadeth is een Amerikaanse heavy metal band uit Los Angeles. De band – momenteel bestaand uit Dave Mustaine (vocals, guitars), David Ellefson (bass, background vocals), Chris Broderick (guitars, background vocals) en Shawn Drover (drums, percussion) – werd opgericht in 1983 en groeide uit tot een van de grootste bands uit de mid-80’s en 90’s.

Na wereldwijd inmiddels 50 miljoen verkochte albums op hun naam te hebben staan en 11 Grammy nominaties, verschijnt in januari 2016 het album ‘Dystopia’. Dave Mustaine vertelde in een interview met Revolver Magazine dat op het album veel solo’s, drums en bass te horen is. De band wil met het album ‘Dystopia’ terug naar zijn roots en een echt ‘trash’ album maken.

Megadeth
Datum: Dinsdag 14 juni
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: De Oosterpoort
De kaartverkoop start vrijdag 18 december om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek