Neil Youg naar Ziggo Dome

Ticketmaster

Zaterdag 9 juli treedt Neil Young met Promise Of The Real op in de Ziggo Dome. De Canadees Neil Young geldt al jaren als een van de belangrijkste singer-songwriters in de popgeschiedenis. Met zijn begeleidingsband Crazy Horse levert Young begin jaren zeventig met ‘After the Gold Rush’ en ‘Harvest’ twee albums af, die met recht klassiekers genoemd mogen worden.

In juni is ‘The Monsanto Years’, het 36e studio-album uitgekomen. Hierop werkt Young voor het eerst samen met de zonen van Willie Nelson, Lukas en Micah en muzikanten uit Lukas’ band Promise Of The Real. Zij nemen ook de begeleiding van Young tijdens de ‘Rebel Content Tour’ voor hun rekening.

De ‘Rebel Content Tour’ brengt een mooie dwarsdoorsnede van het omvangrijke oeuvre van Young. Naast bekende classics en nummers van het laatste album, staan er ook minder vaak gespeelde nummers op de wisselende setlist.

Neil Young
Datum: Zaterdag 9 juli 2016
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start vrijdag 18 december om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek