Peter Pan Speedrock & The Exploited naar Hedon

Ticketmaster

Peter Pan Speedrock wordt in 1996 opgericht door Peter van Elderen, Bob Muileboom en Bart Nederhand. Het trio legt zich toe op knalharde gitaarrock in de stijl van Motörhead, maar dan met rockabilly-elementen. Peter Pan begint daarop als een dolleman te touren, en dit begint zijn vruchten af te werpen. Want ook al worden de zalen soms letterlijk afgebroken Peter Pan Speedrock wordt altijd gevraagd om terug te komen.

Op het tweede album Rocketfuel onstaat de kenmerkende stijl van de mannen uit Eindhove, keiharde smerige Speedrock! In 2000 wordt voor het eerst Amerika aangedaan, ze spelen op het South by Southwest-festival in Austin, Texas. het jaar daarop wordt besloten de naam te veranderen in Peter Pan Speedrock. De band speelt gemiddeld 200 shows in het jaar en is daarmee één van de meest geboekte acts in Nederland van de afgelopen jaren. Na twintig jaar fulltime spelen trekken de heren nog één keer alles uit de kast tijdens hun afscheid tour. Nog één keer rammen, nog één keer zweten, maar bovenal nog één keer Nederlands beste Speedrock band. De show in Hedon is dan ook een must see voor alle liefhebbers van Speedrock!

Speedrock en beuken, dat vat een show van de al ruim 35-jarige spelende band The Exploited het best samen. De heren komen van origine uit het Schotse Edinburgh maar reist de hele wereld rond om hun trouwe fanbase te voorzien van een flinke dosis keiharde en onversneden Speedrock. De band bracht vorig jaar nog special edition albums uit van hun legendarische platen Fuck The system, Beat The Bastards en The Massacre. Het credo van de band: Punk’s Not Dead! En zolang The Exploited bestaat zal dat ook niet gebeuren.

Peter Pan Speedrock & The Exploited
Datum: za 09 apr 2016
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 19:30
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek