Pleasure Beach naar Merleyn

Ticketmaster

De vijf leden van Pleasure Beach kwamen in eerste instantie samen door hun gedeelde liefde voor goede espresso, toen ze nog baantjes hadden in enkele koffietentjes van Belfast. Lisa, Rachel, Kat, Alan en Richard deelden natuurlijk ook passie voor muziek en na enkele jamsessies was Pleasure Beach geboren. Ze brachten onlangs hun geraffineerde eerste EP ‘Dreamer To The Dawn’ uit en leverden hiermee een heel mooi visitekaartje af. Pleasure Beach neemt invloeden uit jaren 80: pop/rock, krautrock, stadionrock, en vouwt ze op in grootse, geslepen, noisy popsongs. Vanavond spelen ze hun eerste live show op het Europese vasteland.

Pleasure Beach
Datum: 13 januari
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek