Roland Gift (Fine Young Cannibals) naar Hedon

Ticketmaster

Saxofonist, zanger en acteur, Roland Gift is een alleskunner. De van origine Engelsman is vooral bekend als zanger van Fine Young Cannibals. De band scoorde eind jaren ’80 twee dikke hits met She Drives Me Crazy en Good Thing. In 1990 ontvangt de band tijdens de Brit Awards twee awards. Éen voor Best Group en de ander voor Best Album ( For The Raw & the Cooked). In datzelfde jaar wordt Roland door People magazine uitgeroepen tot één van de mooiste mensen ter wereld.

Nadat Fine Young Cannibals uit elkaar ging richtte Roland zich op zijn acteercarrière, maar muziek bleef een belangrijke rol in zijn leven spelen. Sinds 2002 heeft Roland zich weer gestort op zijn solocarrière in de muziek. Grote festivals volgde en hij was één van de meest prominente gasten bij Jules Holland’s jubileum show genaamd Hootenanny. Roland staat bekend om zijn soulvolle stem en zijn fenomenale zangtechniek. Vanavond een best-of show van de grootste Fine Young Cannibals klassiekers!

Roland Gift (Fine Young Cannibals)
Datum: zo 13 mrt 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00
De kaartverkoop start vrijdag 18 december om 10:00uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek