The Cool Quest naar W2 Poppodium

Ticketmaster

2015 was het jaar van The Cool Quest. Na een succesvolle start op Noorderslag volgden 120 shows in binnen- en buitenland, de titel 3FM Serious Talent, 4 optredens bij De Wereld Draait Door en een Radio 6 Award voor ‘Beste Groep’. De Funky Hip Hop band is dus zeker geen onbekende meer in het muzikale landschap.

In 2014 bracht The Cool Quest het debuut album Funkin’ Badass uit met daarop hun single Shine. Dit zorgde voor een doorbraak bij landelijke radio en TV stations. De band werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, stond meerdere weken op de playlist bij 3FM en Radio 6 en was 4 keer te gast bij DWDD. Daarnaast werden ze beloond met een Radio 6 award voor ‘beste groep’. Deze aandacht zorgde voor een volle agenda in 2015 met in totaal maar liefst 120 shows in binnen- en buitenland! Dit heeft de live reputatie van de band alleen maar versterkt. Is komt de band een nieuwe bezetting al er verdeeld over het jaar 2016 met regelmaat nieuwe muziek worden uitgebracht. Te beginnen met een nieuwe EP in het eerste kwartaal die wordt vooraf gegaan door de release van een nieuwe single.

The Cool Quest
Datum: vr 12 februari
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek