16Down naar Hedon

Ticketmaster

16Down viert in 2016 haar 20-jarig jubileum met een optreden in Hedon, met zowel oud als nieuw werk! Klassiekers van albums als Headrush, Life in a Fishbowl en F.L.O zullen allen de revue passeren.

In 1996 ontstaat 16Down uit een deel van de Prodigal Sons. Vanaf begin 2000 gaat het ontzettend hard met 16Down en zijn ze dagelijks te zien op TMF, MTV en worden ze grijs gedraaid op de Nederlandse radio. In 2003 speelden ze met de Headrush tour in het voorprogramma van Anouk en speelden ze op 17 grote uitverkochte podia in Nederland en Belgie. Het album Life in a Fishbowl was eveneens een succes, o.a. het nummer The Day That I Met You werd dagelijks gedraaid bij Radio538. De jaren daarna volgden een tour door Nederland in de grote zalen en festivals, waaronder Lowlands (Alpha en Charlie), Paradiso, Parkpop en Bospop.

16Down
Datum: zaterdag 02 april 2016
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek