Damian Wilson & band naar W2 Poppodium

Ticketmaster

Damian zal, voor het eerst sinds 2009, tijdens deze tour nummers van zijn nieuwe albums en zijn eerdere solo-werk spelen, afgewisseld met uitvoeringen van nummers van bands waar hij deel van uit maakt(e). Damian Wilson’s veelzijdigheid is vrij zeldzaam in de rockwereld; sinds hij debuteerde met de progressieve rockband Landmarq in 1992, heeft Damian er min of meer twee parallelle carrières op nagehouden. In de (progressieve) rockmuziek is hij al jaren een constante factor; als zanger bij Threshold, Ayreon, Rick Wakeman en vele andere projecten.

Daarnaast is hij actief als soloartiest. Hij heeft inmiddels vier albums, een compilatie album en een DVD op zijn naam staan. Zijn laatste solo-album werd meer dan 10 jaar geleden uitgebracht, dus naar zijn nieuwe solo-materiaal wordt gretig uitgekeken.

Als eerste, brengt hij in januari 2016 een akoestisch album uit met Black Sabbath/Ozzy Osbourne toetsenist en Headspace collega Adam Wakeman. In april volgt een compleet nieuw solo-album. Na de aankondiging van de twee nieuwe albums middels een crowdfunding campagne op Kickstarter in oktober 2015, was de reactie van de fans overweldigend. De campagne haalde dan ook in de helft van de looptijd haar doel.

Damian Wilson & band
Datum: 01 mei
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek