De Kraaien naar Hedon

Ticketmaster

Sinds 2009 bestormen Prins Clit in Paanham en Bernd Gansebev de Nederlandse bodem. Duizenden mensen hebben deze rappers al in vol ornaat mogen waarnemen op podia en festivals door het hele land. Na het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat Ik Vind Je Lekker kwamen er nog een aantal sterke opvolgers: Pechvogel, Ik Wil Met Je Sexen, Rollen en de cover Dat Gepijpzeik.

Maar het werd echt tijd voor een nieuwe uitdaging; een full length album! Hier is na het vertrek van hun derde snavel (Neurbert El Halt) in 2014 achter de schermen hard aan gewerkt. Het eindresultaat: een collectie van tien mega sterke en speaker-scheurende songs die al je verwachtingen te boven gaan. Invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, elektronica en drum ’n bass passeren de revue. Muzikaler, breder en grappiger dan ooit. Kortom De Kraaien zijn terug met een zeer sterk album! Dat beloofd veel goede voor de liveshows!

De Kraaien
Datum: 04 maart
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek