De Kraaien naar Tivoli de Helling

Ticketmaster

De Kraaien gaan verder waar de Jeugd bibberend afhaakt. Het duo Prins Clit in Paanham en Bernd Gansebev mixt onverbloemd geilgrappige raps met beukende beats, kartelscherpe electro en Haagse branie. Op veler verzoek komen De Kraaien in het kader van de debuutplaat Goud eindelijk naar TivoliVredenburg voor een pompende clubshow in de beste snaveltraditie. Wat zoveel betekent als bizarre maskers, een showballet in trainingspak, flexende bodybuilders, rook, confetti, strippers en een complete liveband, want De Kraaien zijn onnavolgbaarder dan ooit. Maak je klaar voor een nog nooit vertoond podiumspektakel met dikke hits als Ik Vind Je Lekker, Pechvogel en de nieuwe single Kattenkwaad – met de Zuid-Afrikaanse monsterrapper Jack Parow. Zo zien wij ze graag vliegen.

De Kraaien
Datum: 24 maart
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:45
Zaal open: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek