Deströyer 666 & Bölzer naar 013

Ticketmaster

Roadburn fans letten jullie even op? We knallen er een een exclusief NL avondje in voor de liefhebbers van de umlaut. De Australiërs van Deströyer 666 speelden de laatste jaren maar mondjesmaat in Europa, maar nu zijn ze eindelijk terug in 013. Liefhebbers van stevige (black)metal moeten vanavond met een uitroepteken in hun agenda markeren. De mannen komen binnenkort eindelijk weer met een nieuwe plaat op het gerespecteerde Season of Mist-label. Reken op een overweldigende muur van geluidsgeweld en zorg dat je oordoppen goed vastzitten.

Maar Destroÿer komt niet alleen en dan kan een andere umlaut-band natuurlijk niet uitblijven. En dat is niet de minste: Bölzer is er vanavond bij. Dit uiterst succesvolle black metal duo (ja, duo!) overspoelt de Jupiler Zaal met een vloedgolf van geluid. Krijsen, grunts, een overdonderende lichtshow en knetterharde riffs. Plaats dat ergens tussen technische deathmetal en blackmetal in. En dat dat live werkt, konden we al zien op Roadburn 2014, waar de band een ramvolle Kleine Zaal uit de voegen liet barsten.

Het Zweedse Trepaneringsritualen opent met de meest zwarte en nihilistische dark-ambient en noise die je dit jaar voor je kiezen gaat krijgen. Of ‘Götisk Dödsindustri’, zoals hij het zelf noemt. Dus nee, niet voor watjes.

Deströyer 666 & Bölzer
Datum: vr 1 apr ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek