Dr. Lonnie Smith & Jazz Orchestra of the Concertgebouw naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Dit voorjaar doet het Jazz Orchestra of the Concertgebouw o.l.v. Dennis Mackrel een speciale clubtour met de authentieke meester van het Hammond B3 orgel Dr. Lonnie Smith. Samen met James Brown is Lonnie de meest gesamplede artiest in de dansmuziek. Klassiekers als Spinning Wheel, Think en Dancin’ in an easy Groove staan op vele dansplaten. Dr. Lonnie Smith is te horen op meer dan 70 albums, waarvan vele op het beroemde Blue Note label zijn verschenen. Vanavond speelt deze funky Hammond-pionier met zijn “favorite jazz orchestra”.

Dr. Lonnie Smith & Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Datum: 14 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek