FemME weer naar Effenaar

Ticketmaster

FemME, het grootste Female Metal Event van Nederland breid uit naar drie dagen! Ook dit jaar bestaat het programma naast bekende zwaargewichten uit onbekendere en vernieuwende bands. In zowel de grote als de kleine zaal vind je operatic, symphonic tot death en trash metal. En net als vorig jaar, is er ook dit jaar een I Style Stars Fashion Show door Ingeborg Steenhorst. En het vrijdagprogramma belooft ook speciaal te worden!

De line up tot nu toe: Arch Enemy, The Birthday Massacre, Sirenia, Xandria, Kobra And The Lotus, Diabulus In Musica, Ancient Bards, End Of The Dream, Nightmare, The Charm The Fury, Sleeping Romance, Infected Rain, Bliksem, Elyose, Winter In Eden, Hell City, Ex Libris, Valkyre.

FemME
Datum: 23, 24, 25 september 2016
Zaal: Effenaar
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek