Gavin James naar ‘t Paard

Ticketmaster

Het gaat rap met Gavin James. Hij brak recent door in Nederland toen 3FM zijn schitterende Magnetic Fields-cover The Book of Love oppikte. En dat terwijl de Ierse singer-songwriter slechts 21 lentes jong is!

Andere wapenfeiten? Wat dacht je van twee nummer-1 EP’s, winnaar van de Song Of The Year én de Rising Star Artist Award? Het was al vrij snel duidelijk dat James’ muziek verder zou reiken dan het luisterende publiek in de pubs: hij maakt prachtige songs en heeft een soulvolle stem waar je spontaan kippenvel van krijgt. Met slechts een gitaar in de handen gaat hij terug naar de basis en krijgt de hele crowd stil. Het is niet voor niets dat hij ook Ed Sheeran tot één van zijn grootste fans mag rekenen.

Zijn tour is direct achter de release van zijn debuutalbum ‘Bitter Pill’ op 11 maart gepland, volgend op het succes van zijn EP ‘Live At Whelans’, dat platima en goud kreeg in oa Holland en België. Zijn optreden in Paradiso verkocht binnen luttele minuten uit, dus wees gewaarschuwd…

Gavin James
Datum: 09 april
Zaal: Paard, Den Haag
Zaal open: :19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek