Hef naar W2 Poppodium

Ticketmaster

Hef (Julliard Frans) is geboren in Rotterdam, doorliep de basisschool in de Amsterdamse Bijlmer maar maakte pas écht kennis met het leven in een grimmige buurt in Hoogvliet. Hij kwam hier in aanraking met de criminaliteit, maar heeft zijn roeping gelukkig gevonden voordat het mis ging: muziek.

Rapper Hef werd in 2008 met zijn videoclip Puur in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke stijl en rauwe voorkomen vergaarde hij de aandacht van de straat én van verschillende gewaardeerde critici en deed mening hiphop hart sneller kloppen. Na wapenfeiten Hefvermogen en Papierwerk kwam dan vandaag eindelijk het langverwachte derde solo album 13 uit. Op deze plaat hoor je HEF zoals we hem kennen: lui, stoned en smerig, op beats van nu. Met een vlekkeloze livereputatie waar je u tegen zegt, belooft deze show er een te worden voor in de boeken.

Hef
Datum: 06 mei
Zaal: W2 Popodium
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek