Ian Fisher, Roald van Oosten naar Paradiso

Ticketmaster

Voormalig frontman van Caesar en Ghost Trucker, Roald van Oosten, brengt op 4 maart eindelijk met zijn nieuwe album ‘Oh Dark Hundred’ (V2) uit. Er gingen een paar weggegooide albums overheen voordat Roald tot deze nieuwe plaat kwam, waarop hij begeleid wordt door de juiste bevriende muzikanten. Verwacht een album met avontuurlijke retro-electronica, gitaren en harmonieën, balancerend tussen de energie van Caesar en de melancholie van Ghost Trucker.

De Amerikaanse countryzanger Ian Fisher groeide op een boerderij in Missouri (VS) en woont tegenwoordig in Berlijn. Hij heeft honderden concerten gegeven over de hele wereld en zoveel gereisd dat hij overal een vreemde is: “a 21st century country musician…. just without a country”. Zijn liedjes zijn klein, eenvoudig en eerlijk, net zoals de zanger zelf is. Op ‘Nero’, Ian Fishers debuutalbum dat 29 januari verschijnt op Snowstar Records, staat een mix van klassieke country met modernere indiepop.

Ian Fisher, Roald van Oosten
Datum: Woensdag 13 april 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 26 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek