Level 42 naar ‘t Paard

Ticketmaster

Met zestien top 40-hits en drie noteringen in de jaarlijkse Top 2000 is Level 42 geen onbekende in Nederland. De Britse jazzfunk-groep die in de jaren ’80 doorbrak met nummers als ‘Lessons in Love’, ‘It’s Over’ en ‘Running in the Family’ komt weer naar ’t Paard!

Als je het hebt over jazz-funk is Level 42 één van de eerste namen die naar boven komt. De band maakte zich dan ook uniek door de combinatie van Mark Kings slap bastechniek en Wally Badarou’s synthesizersound. In de loop der jaren is de formatie van de band langzaam gewijzigd en hebben zij al vaak grote namen in de band gehad zoals Alan Holdsworth. Frontman en baslegende Mark King is echter altijd het centrale punt van de muziek gebleven.

Vernieuwend nostalgisch
Hoewel de heren hun hoogtepunt beleefden in de vorige eeuw, zal ook nieuw repertoire ten gehore worden gebracht. In 2013 verscheen hun nieuwste EP genaamd Sirens, waarmee ze nog een klein knikje gaven aan hun eerdere werk.

Level 42
Datum: 06 november
Zaal: Paard, Den Haag
Zaal open: 19:30U
AANVANG: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek