Lil Kleine naar 013

Ticketmaster

Als je bitch wil chillen is het geen probleem want vanavond komt Lil’ Kleine met zijn Topdown tour naar 013. De Amsterdamse rapper scoorde als onderdeel van het New Wave collectief al vele hits. Van ‘Hoog/Laag’ tot ‘No Go Zone’ en natuurlijk de hit die je afgelopen zomer niet ontgaan kan zijn: ‘Drank & Drugs’. Toch komt het succes van Lil’ Kleine niet geheel uit het niets aanwaaien. De rapper boekte al succes met de release van zijn ‘Tuig van de richel’ EP in 2012 en deed hierna mee aan het programma ‘Ali B op volle toeren’ waar zijn Amsterdamse tongval hem een perfecte cover van ‘Zo verdomd alleen’ opleverde. Vanavond zijn we echter alles behalve alleen want als Lil’ Kleine het podium betreedt is er maar één optie en dat is turn up gaan op zijn grootste hits.

Kleine staat te trappelen om op tournee te gaan: “Voor mij is de Topdown Tour een prachtige manier om het succes van de afgelopen tijd met mijn fans te vieren. Ik heb in 2015 zo’n 300 optredens verzorgd, maar met Topdown gaan we een stap verder. Het belooft een drie uur durend spektakel te worden met gastoptredens, waarmee ik niet alleen voor mijn fans maar ook voor mezelf een volgende stap in mijn carrière zet.”

Lil Kleine
Datum: vr 22 apr ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Voorverkoop start: MA 28 DEC ’15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek