Lucky Fonz III naar Patronaat

Ticketmaster

De Nederlandse singer-songwriter maakt zalig zachte liedjes en is niet bang uit te wijken naar iets donkerder getinte nummers. Bekend van zijn samenwerkingen met artiesten als Armand, Janne Schra, Kempi en The Kik komt Lucky Fonz III naar Patronaat om zijn nieuwe materiaal met ons te delen!

Op 5 februari is Lucky Fonz III terug met een nieuw Nederlandstalig album. Op ‘In Je Nakie’ presenteert hij zich als een artiest die gemakkelijk smartlappen, hip-hop, folk, drum ’n bass en happy hardcore samen kan voegen tot een logisch geheel. Het resultaat is fris, brutaal, eerlijk, bitterzoet en presenteert een Lucky Fonz III zoals je hem nog nooit eerder hebt gehoord. ‘In Je Nakie’ komt 5 februari 2016 uit bij hofleverancier Top Notch.

Lucky Fonz III
Datum: Zo 03 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek