Magnum naar de Boerderij

Ticketmaster

De Britse melodieuze rockband Magnum werd in de jaren ’70 opgericht en wordt vaak in één adem genoemd met bands als Kansas en Foreigner. Met hun album ‘On a Storyteller’s Night’ (1985) verkreeg de band wereldwijde bekendheid. Na meer dan veertig jaar is de band nog steeds alive ‘n kickin’ en brengt in 2016 een nieuw album uit.

Magnum was zeer productief in de jaren ’80. De plaat, Vigilante (1986), de opvolger van ‘On a Storyteller’s Night’, werd geproduceerd door Roger Taylor (Queen). Hun grote doorbraak kwam echter na de release van ‘Wings of Heaven’ (1988). Begin jaren ’90 besluit de band uit elkaar te gaan. Om vervolgens in 2001 een ware comeback te maken. Met het album Breath of Life (2002) zet de band zich opnieuw op de kaart. In februari brengt de band hun nieuwe album Sacred Blood “Divine”Lies uit. De release wordt gevolgd door een uitgebreide tour met een exclusieve Nederlandse show in de Boerderij.

Magnum
Datum: dinsdag 10 mei 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek