Pieces of Tomorrow: Bruckner Symphony no. 6 naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Tivoli en Vredenburg zijn samen, twee werelden komen bij elkaar. Pop en klassiek slaan de handen ineen en presenteren Pieces of Tomorrow: klassiek in een nieuw jasje. Geen dresscode, we beginnen iets later, je biertje mag mee naar binnen, dj St. Paul is onze host, de dirigent en de musici vertellen over wat ze spelen, visuals ondersteunen het verhaal en verder laten we de muziek spreken – die heeft geen aanpassing nodig.

Laat je onderdompelen in Bruckner’s epische en meeslepende ‘Zesde’ tijdens de laatste editie van dit seizoen. Met passages als indrukwekkende bergpassen en grootse dynamische wisselingen neemt het Radio Filharmonisch Orkest je mee in de wondere wereld van deze symfonie – filmisch, prachtig en verpletterend!

Pieces of Tomorrow: Bruckner Symphony no. 6
Datum: 07 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek