Roald van Oosten & Ian Fisher naar W2 Poppodium

Ticketmaster

Roald van Oosten komt eind maart 2016 met een nieuw album op Snowstar Records. Eerder dit jaar brengt ook Ian Fisher zijn nieuwe plaat uit op V2 Records op 29 januari.

Roald van Oosten is terug. De vroegere frontman van Caesar en Ghost Trucker heeft zich de afgelopen jaren volledig gestort op het componeren en produceren van muziek voor film, televisie en theater. Maar nu is het weer tijd voor een fonkel nieuw album dat bij V2 Records verschijnt. Medemuzikanten in zijn band zijn Bart Hoevenaars (gitaar, zang), Frank van Roessel (bas) en Dave Menkehorst & Bo Koek (drums).

Het is een ontdekkingsalbum vol spannende sciencefictionromantiek: gitaren, retro-elektronica en de uit duizenden herkenbare stem van Van Oosten die samen komen in gelaagde, betoverende harmonieën, een eclectische samenkomst van de energieke pop van Caesar en de melancholie van Ghost Trucker. In maart 2016 verschijnt zijn album bij V2 Records Holland.

De Amerikaanse country zanger Ian Fisher is opgegroeid op een boerderij in Missouri (USA) en woonachtig in Berlijn. Hij heeft honderden concerten gegeven over de hele wereld en heeft zoveel gereisd dat hij overal een vreemde is; “a 21st century Country musician…. Just without a country”. Zijn liedjes zijn klein, eenvoudig en eerlijk, net zoals de zanger zelf is.

Op Nero, Ian Fishers debuutalbum onder zijn eigen naam, staat een mix van klassieke country met modernere indiepop. De nummers op het album worden gedragen door Ians kraakheldere stem met een consistente achtergrond van akoestische gitaar met piano en pedal steel. Liedjes van een jonge man die zo lang gereisd heeft dat hij een vreemde is voor zijn geboortestad en zijn thuis.

Roald van Oosten (Caesar) & Ian Fisher (USA)
Datum: vr 15 april
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek