The Paradiso Orchestra in Paradiso

Ticketmaster

De Top 24 Aller Tijden: de enige hitlijst ter wereld waarin alle soorten muziek aan bod komen. Van Bach tot Beatles en van Beethoven tot Bohemian Rhapsody, en het publiek bepaalt mee. Met gasten: singer-songwriter Marnix Dorrestein (IX), meer namen volgen.

The Paradiso Orchestra geeft al sinds 2010 concerten in de grote zaal van Paradiso waarbij een aantal dingen zeker zijn: de kwaliteit van de muziek en de musici is megahoog, het is volkomen onvoorspelbaar wat er gaat gebeuren en het is nooit saai. The Paradiso Orchestra is een gelegenheidsensemble van musici uit o.a. het Nederlands Blazers Ensemble, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Concertgebouworkest.

The Paradiso Orchestra
Datum: maandag 18 januari 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek