Peter Pan Speedrock naar Doornroosje

Ticketmaster

In 2016 wordt het laatste hoofdstuk uit het jongensboek van ’s lands hardst werkende rockband geschreven. Dan hebben we het natuurlijk over Peter Pan Speedrock. Alle dromen zijn uitgekomen, alle ambities waargemaakt en daarmee is voor zanger-gitarist Peter van Elderen, bassist Bart Geevers en drummer Bart Nederhand na twintig jaar het moment gekomen om nieuwe (muzikale) horizons te gaan verkennen. Het afscheid markeert ‘an end of an era’. Twintig jaar Peter Pan Speedrock betekent een omvangrijk oeuvre; vijftien edities van hun eigen festivals (Koningsdagfestival Klok Rock Orange en Speedfest); Premium Speedrock Heavy Lager bier; alle shows bij elkaar opgeteld ruim een miljoen bezoekers; honderdduizenden kilometers en ontelbare Rock’n’Roll avonturen.

Het sympathieke rocktrio -officieus aangevuld met bandmascotte Dikke Dennis- groeide uit tot een begrip in de internationale rockscene. De band was grondlegger en naamgever van het muzikale genre speedrock dat tientallen bands inspireerde om zelf ook muziek te gaan maken. Daarbij is het ook nog eens de NL band met de meeste shows op de teller: maar liefst 1980 live optredens gaven de heren. Tijdens hun afscheidstournee komen de heren nog een keer naar Doornroosje om samen met hun publiek alles te geven zoals alleen zij dat kunnen.

Peter Pan Speedrock
Datum: 23 april
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek