Circus Maximus naar Boerderij

Ticketmaster

Sinds hun oprichting 9 jaar geleden heeft Circus Maximus 3 fantastische albums uitgebracht, die in 40 verschillende landen meer dan 60 000 keer verkocht werden. Inmiddels behoort de band tot de top van het progressieve metal genre.

Op hun laatste album, “Nine”, hoor je het meest melodieuze en dynamische materiaal, dat de band ooit opnam. Het album kwam binnen op no.14 in the American billboard charts als beste nieuwkomer. In de Europese magazines eindigde het album hoog in de jaarlijsten. In tegenstelling tot andere bands uit het genre legt men de nadruk op de melodie en niet alleen op technisch kunnen. Hiermee veroverden ze zich een plaatst tussen Noorwegens meest populaire exportproducten. De uit Oslo afkomstige band tourde met de grootste namen uit het genre, zoals Queensryche, Symphony X en Kamelot. In maart verschijnt hun nieuwe album “Havoc”.

Circus Maximus
Datum: zondag 6 maart 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.00
De voorverkoop start woensdag 6 januari om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek