Gov’t Mule naar Metropool

Ticketmaster

Onder Southern Rock liefhebbers zeer geliefd, al was het maar vanwege het feit dat Warren Haynes in deze band de scepter en de gitaar zwaait. En die Warren speelde dan weer in de Allman Brothers Band en die hebben het genre zo ongeveer uitgevonden. Toch weet Gov’t Mule ook een potje te breken bij mensen die ook wel eens wat anders luisteren, want de band kan uit de voeten met de meest uiteenlopende genres en stijlen. Maar laten we gewoon maar eens beginnen met een moppie ouderwetse Southern!

Wat begon als een bijproject is inmiddels al 20 jaar een vaste waarde. En we zeiden al dat het hier een ultieme live band betreft en daar is geen woord aan gelogen. De band speelt heel veel en schudt het ene na het andere nummer achteloos uit de mouw. Een kleine 300 nummers hebben ze paraat. Het gaat dan om eigen repertoire, maar ook een cover schuwen de mannen niet. Geen show is hetzelfde en met enige regelmaat nodigen de mannen van The Mule bevriende muzikanten uit om op het podium een potje mee te komen jammen. Zoals deze Charlie Starr van Blackberry Smoke.

Gov’t Mule
Datum: zondag 8 mei 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek