Robben Ford Masterclass in Boerderij

Ticketmaster

Robben Ford is één van de meest gerespecteerde gitaristen van dit moment. Hij werd vijf keer genomineerd voor Grammy Award en maakte deel uit van de baanbrekende fusion groep L.A. Express.

Robben Ford werd geboren in Woodlake, Californië en is afkomstig uit een muzikale familie. Zijn vader was een country zanger en zijn moeder was een talentvolle pianiste. In de jaren ’60 en ’70 bezocht hij regelmatig concerten van muzikanten als Jimi Hendrix, Eric Clapton, Cream, Led Zeppelin, Albert King en B.B. King. “It was an incredible time for electric guitar” (Robben Ford). Robben werd ontdekt door de legendarische blueszanger Jimmy Witherspoon. Hij nam de jonge muzikant mee naar L.A en daar begon het avontuur pas echt. Hij toerde met Witherspoon in Amerika en Europa en werd door de leden van L.A. Express gevraagd om samen met hen te spelen. In de jaren daarna deelde hij het podium met muzikanten als Joni Mitchell, Miles Davis, George Harrison, Phil Lesh, Bonnie Raitt, Michael McDonald, Bob Dylan, John Mayall en velen anderen. Tijdens deze twee uur durende masterclass, gevolgd door een meet & greet krijg je een kijkje in het leven van deze gitaarvirtuoos.

Robben Ford Masterclass
Datum: woensdag 9 maart 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek