Sef naar Bibelot

Ticketmaster

Het is geen grap, Sef komt op vrijdag 1 april écht naar Bibelot. De koning van het refrein geeft het publiek een kijkje in zijn creatieve brein met het nieuwe album ‘In Kleur’.

Afgelopen twee jaar sleutelde Sef aan zijn nieuwe album ‘In Kleur’, de opvolger van het succesvolle debuut ‘De Leven’. De nieuwe plaat is fris en kleurrijk, maar tegelijkertijd een afspiegeling van de georganiseerde chaos in zijn creatieve brein. Tekstueel scherp op beats die verder gaan dan alleen hiphop.

Een rasechte popartiest
Yousef Gnaoui, beter bekend als Sef, bestormde het Nederlandse hiphopcircuit in 2004 als kernlid van Flinke Namen. Diverse invloeden uit electro en pop maken van Sef meer dan alleen een rapper. Sef brengt het nieuwe album als one man show langs de landelijke clubs, vergezeld door een unieke lichtshow. De enorme vernieuwingsdrang van Sef maakt zijn solowerk kenmerkend.

Sef
Datum: 1 april
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek