Lucky Fonz III naar Bibelot

Ticketmaster

Lucky Fonz III is terug met het nieuwe Nederlandstalige album ‘In Je Nakie’. Op het album laat de artiest zien dat hij gemakkelijk smartlappen, hip-hop, folk, drum ’n bass en happy hardcore samen kan voegen tot een logisch geheel. Het resultaat is fris, brutaal, eerlijk, bitterzoet. Verwacht een performance van Lucky Fonz III zoals je hem nog nooit eerder hebt gehoord.

In de afgelopen jaren is Lucky Fonz III zowel in binnen- als buitenland uitgegroeid tot één van Nederland’s bekendste en meest gewaardeerde songwriters en live-acts. Met het succes van de plaat ‘Hoe je Honing Maakt’ (met daarop de top-10 hit ‘Ik heb een meisje’) bereikte hij een breed en gevarieerd publiek in Nederland en tourde hij intensief door diverse continenten.

Lucky Fonz III
Datum: 16 april
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek