Nashville Pussy naar P60

Ticketmaster

Het voelt als een eeuwigheid geleden dat de echte, vuige rock-’n-roll in Amstelveen te vinden was, gelukkig komen in het nieuwe jaar niet één, maar twee fantastische rock-‘n-roll bands naar Amstelveen!

Er zijn maar weinig bands die “sex, drugs & rock-’n-roll” zo goed belichamen als de Amerikaanse Grammy Award genomineerde hard rock act Nashville Pussy. Blaine Cartwright wordt ook wel de Bon Scott van zijn generatie genoemd door zijn bijzondere “slaapliedjes voor gevangenen”-stijl songteksten. Samen met zijn vrouw, Ruyter Suys (ook wel de vrouwelijke versie van Angus Young) knallen ze 100% taboe- en schaamteloze rock-’n-roll de wereld in. Niet voor pussies, dus.

Cheap Thrills is een keiharde rock-‘n-roll band bestaande uit vier vuige vixens afkomstig uit Haarlem en Amsterdam. Knock Out Nienkes wild razende ritmes vormen een duivelspact met Doreeno Rockmacheeno’s pompende Rickenbacker basslines. Hurricane Hermances gierende gitaarsolo’s zijn zo dodelijk als een met diesel besmeurde kettingzaag en Satisfaction Sally zweept het publiek op tot ongekende hoogtes met haar vurig rauwe doch zwoele stem en haar hypnotiserende performance. De dames trekken sinds 2012 een spoor van vernieling door de wereld van rock ’n’ roll en laten elk publiek in katzwijm achter.

Nashville Pussy
Datum: Zondag 3 april
Zaal: P60
Zaal open: 19:00
Aanvang 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek