Niels Geusebroek naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster

Een nieuw jaar, een nieuw album en een nieuwe clubtour. Begin 2016 zal het tweede album van Niels Geusebroek gaan verschijnen. Het afgelopen jaar heeft Niels vooral besteed om zijn tweede album te schrijven en op te nemen. In het voorjaar zal deze gereleased gaan worden, ondersteund door o.m. een clubtour die op zaterdag 26 maart 2016 de NIEUWE NOR aandoet.

Niels begon op jonge leeftijd met pianospelen en pakte iets later de gitaar. Op de middelbare school richtte hij met een klasgenoot de band Silkstone op. Hij werd ‘per ongeluk’ zanger: “Als er op dat moment iemand was geweest die dat beter kon, was dat waarschijnlijk de leadzanger geworden.” In de jaren erna ontwikkelde Niels op zijn nieuwe instrument. Met succes: Silkstone bracht twee albums uit, scoorde twee Top 40-noteringen en drie 3FM Megahits, maakte een clip op Times Square in New York en trad op in Rusland en Guatemala. In Nederland speelde de band onder meer op Lowlands, Parkpop én Pinkpop.

Na het uiteenvallen van de band in 2009 tourde Niels met de Beatles-voorstelling Here, There And Everywhere door heel Nederland, voordat hij werd gevraagd voor de audities voor The Voice Of Holland. Hij besloot mee te doen om zichzelf als soloartiest in de kijker te spelen en bereikte de halve finale. Het programma werd gezien door dj Wildstylez, die hem benaderde voor een gezamenlijk project. Ze maakten samen de single Year Of Summer, die alle records verbrak: het werd de allereerste hardstyle-track die op de radio werd gedraaid, de Top 40 binnenkwam én 5x platinum status behaalde.

Niels Geusebroek
Datum: 26 maart
Zaal: Nieuwe Nor, Heerlen
Aanvang 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek