Saybia naar Patronaat

Ticketmaster

Met hun dromerige poprock komt de Deense band voor een show naar Patronaat. Het in 1993 opgerichte Saybia beleefde in 2002 hun grote doorbraak nadat zij tekenden bij de major platenmaatschappij EMI waar zij hun debuutalbum ‘The Second You Sleep’ uitbrachten. De jaren daarop volgden vier albums, speelden ze talloze shows en werden ze hordes fans in binnen –en buitenland rijker. Afgelopen jaren was Saybia een graag geziene gast op festivals als Lowlands, Pinkpop en verkochten zij moeiteloos hun vorige clubtournee uit. Niet alleen thuisland Denemarken is verkocht; heel Europa is zwaar gecharmeerd van de band die binnen de kortste keren vergeleken wordt met Travis en Coldplay. In oktober 2015 verscheen het vierde album ‘No Sound From The Outside’. Saybia brengt de songs van dit album met veel gevoel, waar de intrigerende stem van zanger Søren een grote rol in speelt.

Saybia
Datum: 27 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek